Chapter 7. Competition coming up!

 

Det finns alltså inget självändamål med tävlingen, detta genomförs endast “for the lolz”. Är helt enkelt en rolig grej att göra medan jag ändå har formen inne! Med formen inne menar  jag då inte att jag har en form som man ser på SM i bodybuilding eller dylikt, men som jag sagt förut och säger igen, bodybuildingscenen är ingenting som lockar vare sig nu eller i framtiden. Det jag eftersträvar är inte att uppnå en fysik som går hem hos domarna på dessa tävlingar utan snarare att se ut som en staty huggen ur granit. Nedan är en bild från mitt framträdande i Decembercupen förra året. Jag deffade väldigt hårt inför denna tävling och tog med mig som lärdom att det inte är någon vits att ligga på så lågt kaloriintag, det är ohälsosamt och har ingenting att göra med det jag vill förmedla med denna sida.jag.sidetriceps

Nedan är min ungefärliga form nu, som jag är mycket nöjd med!magebrahöger

magefrånhöger

leghiss

%d bloggers like this: