Dagens idiot 2 “Anabola i kosttillskott”

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/23-av-24-kosttillskott-p%C3%A5-n%C3%A4tet-inneh%C3%A5ller-anabola-steroider-2418490

Idag lämnar  kättarna öppet mål. Hade det inte varit för det faktum att det kanske finns folk som köper dessa högst retarderade uttalanden skulle jag endast skrattat. 23 av 24 kosttillskott ska alltså innehålla anabola steroider. Jag antar att gubben är seriös i sina uttalanden, om inte så har en en god skådespelartalang och bör utnämnas till årets troll.

För er som inte vill kolla på klippet så kan det sammanfattas med att han sitter och häver ur sig en massa falska påståenden som givetvis saknar grund. Programledarna ställer heller inga frågor angående vad han baserar sina åsikter på.

Jag skulle kunna skriva en roman om hur illa berörd när det sitter myndighetspersoner och far med osanningar för en så pass stor publik som Tv4 har. Definitionen myndighetsperson baserar jag på hans titel som professor och hoppas för Guds skull att det inte var i Uppsala han fick ta emot den äran.

Det som är viktigt för allmänheten att veta är att det självklart inte finns “anabola steroider” i 23 av 24 kosttillskott. Låt oss börja med den ekonomiska aspekten av det hela. När ett företag skapar en produkt vill man hålla kostnaderna så låga som möjligt och intäkterna så höga som möjligt. Detta är sant för i princip vilket företag som helst. Producenterna av exempelvis vassle är inga undantag. Vassle är en restprodukt från mjölk och är definitivt billigare än vad syntetiska hormoner är vilket betyder att om man vill hålla nere kostnaderna så mycket som möjligt är det en dum idé att tillsätta en massa andra ämnen som man inte tar extra betalt för.

Hur som helst: Jag ser gärna lite bevis bakom påståendena! 🙂

Ge mig bevis på att det finns anabola steroider i följande produkter:

Vassle

Essentiella aminosyror

D-vitamin

Omega-3

Koffein-tabletter

Kreatin

Etc…

Vill även avsluta med att poängtera hur otroligt skrattretande det är när gubbfan sitter och berättar hur man ska träna….

En av mina videologgar passar väl in vid detta tillfälle

Mvh

Marcus Follin

/Marcus Follin

%d bloggers like this: