Fair Trade-kaffe = Alfa

kaffe-styrketraning

Världens mest ärorika importvara! (Dricker min pwo-kaffe i skrivande stund).

Picture 48

Fair Trade as fuark! Dagens pwo = Kit-Kat + Kaffe = Gains.

Fair Trade-kaffe är alfa för att jag dricker det. Allting jag gör är alfa och mycket av det som jag inte gör är beta. Dvs, eftersom jag dricker Fair Trade-kaffe är det alfa och eftersom jag inte dricker konventionellt kaffe är det beta. En enkel men obestridbar logik!

Fair-trade-coffee-002

Kaffe, fuuuuaaaarrrrrk!

Jag har inga som helst problem med att lägga lite extra pengar på ett bättre och mer ärorikt kaffe. Det finns många varor som jag hellre spar in på, exempelvis diverse kosttillskott. För mig är kaffe (tillsammans med d-vitamin) mitt huvudsakliga kosttillskott. Som jag nämnt flertalet gånger tidigare är det kaffe i kombination med kolisar som driver mitt maskineri!
Vidare finner jag en viss tillfredsställelse i vetskapen om att de bönder som skördat MITT heliga kaffe har det lite bättre än andra. Detta är endast naturligt, då de på sätt och vis agerar som en Kunglig Hovleverantör.

Slutligen vill jag att vi alla tar och beundrar min Torshammare.

Slutligen vill jag att vi alla tar och beundrar min Torshammare.

 

5 Comments on “Fair Trade-kaffe = Alfa”

  1. Tjena! Funkar det lika bra att ta en koffeintablett som pwo istället för kaffe?

    • Tjena mannen! Jarå, funkar lika bra! Kör ibland med fettförbrännade innehållandes mycket koffein vissa mornar om jag inte dricker kaffe! 🙂

      • Okej! Har ofta kört pwo innan men ska dra ner på detta nu. Hur lång tid innan ett pass rekommenderar du att äta? Mvh Rille

      • Detta är ganska individuellt! Men en timme till en halvtimme innan du är på gymmet skulle jag säga. Beroende på hur mycket du äter också! För mig brukar det vara lugnt att äta en påse Tutti-Frutti ca 30 min innan gymmet men om jag skulle äta t ex 4-5 kanelbullar måste jag vänta längre!

  2. Pingback: Sponsorer! | Narcissus

%d bloggers like this: