Sponsorer!

Som ni säkert märkt har jag lagt till en sida i menyn. Detta då jag numera har två ärorika sponsorer, nämligen Sveriges bästa gym, Antonis, samt Uppsalas stolthet, Lindvalls kaffe!

antonisgym

Att få representera mitt hemmagym känns riktigt jävla bra. Det är här jag gjort det mesta av mina muskulära ökningar och som jag skrev i detta inlägg spelar vilket gym du tränar på en väldigt stor roll. Och jag känner mig väldigt tacksam till Antonis för allt stöd jag fått av alla där. Med ett speciellt tack till Antoni själv. Mitt mål nu är att sätta Antonis på kartan som Sveriges motsvarighet till Gold Gym, Venice Beach!

lindvalls

Jag är inget jättefan av kosttillskottsindustrin då jag anser att de flesta kosttillskott gör minimal skillnad och att man bör fokusera på annat. Ett kosttillskott som jag alltid talat varmt om (här och här) är dock kaffe. Kaffe är den bästa pwo:n, man blir inte mest galen av kaffe men eftersom att bygga muskler är ett maraton och ingen sprint behöver jag någonting som fungerar varje gång utan att tära på kroppen. Det är alltså på förekommen anledning att jag stolt kan representera ett lokalt företag som dessutom (som framgår av bilden) likt mig värderar Krav och Fairtrade!

lockerroom baw

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: