Drar en sväng till USA

Beger mig till USA för ytterligare ett tfp/tfcd-shoot.

DSC_0331

Klockan slår i skrivande stund strax 6, anledningen till att jag är uppe vid denna ogudaktiga tid är att jag vill vara tillräckligt trött för att kunna somna på planet. Detta betyder även att jag istället för min sedvanliga Lindvalls Kaffe nu sitter med en kopp grönt té, vill bli tillräckligt pigg utan att bli för pigg så att säga.
Hur som helst är formen något vassare än under föregående shoot i kära Tyskland. Dessutom har jag vädergudarna att tacka för det strålande vädret vilket avsevärt förbättrat min bränna.
Detta shoot kommer, som jag kanske nämnt, vara helleniskt inspirerat, vilket betyder ännu mer hjälmar, mantlar och vapen! Till detta har jag laddat upp med Alexander: God of War av Christian Cameron för att komma i rätt sinnesstämning (kan varmt rekommendera denna bok för övrigt, och även hans andra verk).
Eftersom jag är där i en vecka är det ingen omöjlighet att formen förändras någon över dagarna. Nu har jag tillgång till gym också, så om jag sköter allting rätt kanske jag till och med har en bättre form de sista dagarna.
Sista dagen kommer jag förmodligen ladda på med rejält med donouts för att skapa rejält tryck i muskulaturen för att endast se brutalt stor ut, så får de övriga dagarna tjäna till att se något mer rippad ut.
När jag sedan kommer hem ska jag sätta ett datum för, och börja planera min över 10k kcal utmaning som jag kommer att spela in. Eftersom det ändå kommer bli ett sådant episkt åtagande lär jag skriva ett inlägg om det också, med gott om bilder samt tankar och reflektioner om kaloririka livsmedel.
Kommer alltså inte uppdatera någonting här under denna vecka. Kommer däremot att försöka lägga upp någon bild eller hälsning via FB eller Instagram. Jag har schemalagt 3 videor på Youtube som kommer ut under veckan, med Gains Kitchen, Strongmanvideo, Wednesday Q&A. IMG_8046

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: