Dagens motivation!

Arnolds fysik har aldrig riktigt tilltalat mig, jag vet att vissa andra växt upp med hans filmer och haft honom som målbild. Jag hade andra hjältar. De senaste åren har jag dock funnit en stor respekt för mannen. Jag kan varmt rekommendera Pumping Iron till alla som gymmar.

Nedanstående tal är otroligt mäktigt. That is all.

 

Nu är det dags för min rygg och biceps att växa :).

magearm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: