Angående Keso!

Jag glömde tyvärr att nämna det i mitt senaste avsnitt av Gains Kitchen så jag gör det nu. Den rent smakmässiga aspekten av Keso kan gå åt två håll. Antingen äter man det som jag gör, dvs som ett efterrättsliknande mål i och med kanelen och frukten (vilket då går åt det sötare hållet). Eller så äter man det som en separat ingrediens som går åt det salta hållet, vilket betyder att det kan ingå i en sallad eller på bröd etc. Om man har svårt att äta Keso bör man testa den andra smakmässiga inriktningen, dvs om du tycker att det är äckligt med den söta varianten kan du testa att blanda ner det i en sallad eller dylikt.

Självklart klarar man sig utan att äta just Keso, det finns som sagt substitut till allt, dock så tycker jag att det är ett otroligt ärorikt livsmedel som fler borde äta mer av!

%d bloggers like this: