Snart bulk!

Snart är det dags att låta det orimliga ske, nämligen att släppa den gudomliga formen. Även om det är gott att äta är det inte världens roligaste sak att komma i sämre form. Det är dock ingen ultrabulk jag ger mig in på utan kommer hålla mig till ett moderat överskott. Det är dock fortfarande några veckor tills dess att jag sakteliga börjar öka kalorimängden.

magearm

2 Comments on “Snart bulk!

  1. Vad kommer dina makronutrienter ligga på när du drar igång bulk? Har förstått att du kör PF, vilket jag också gör. Träningsdag respektive vilodag skulle uppskattas 🙂 Riktigt grym fysik, big fan!

    • Tja!

      Sorry för ett jättesent svar! Proteinet kommer att vara strax över 200 g. Resten räknar jag inte :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: