From Ireland with love!

WP_20130827_009

 

För er som inte vet det så studerar jag denna termin på National University of Galway. Utbytet är via Erasmus vilket är ett samarbete där Uppsala universitet ingår i (för övrigt skriver man faktiskt Uppsala universitet med litet u, sjukt fult jag vet, tyvärr inte jag som kommit på stavningen. Lite samma sak som att skriva månadsnamn med liten bokstav. Oh, well). Hur som helst kommer jag att studera ekonomisk historia samt företagsekonomi. Om jag känner att det finns tid över kommer jag även försöka hinna med några mindre historiekurser för att visa min intellektuella dominans.

Jag pratar lite mer djupgående om varför jag valde Irland i detta videoinlägg:

Som sagt är människorna riktigt trevliga här, speciellt på gymmet där alla även beundrar “The Norse God” som jag blev kallad. Detta gjorde mig väldigt glad. Vidare fick jag ett erbjudande om jobb idag på gymmet inom “security” för att jag är så grov. Nedan är två till bilder från gymmet.

WP_20130827_003

 

Körde rygg idag, T-bar-rows är numera ett givet inslag i passet.

WP_20130827_004

 

Signerat foto av Lou Ferrigno. Gillar inte hans fysik men han är skön i Pumping Iron :).

WP_20130827_001

 

Galway är en väldigt mysig och fin stad. Jag ska försöka Questa så mycket som möjligt senare. För er som inte spelat något relevant spel där termen Quest förekommer så menar jag helt enkelt att gå ut på långa vandringar längs kusten, i bergen etc. Äventyra på ren svenska.

 

%d bloggers like this: