Inlägg av generisk natur!

Kosttillskott!

Gjorde en beställning från perfectbody.ie häromdagen och fick dessa ärorika produkter hemlevererade idag. När man gjort sin första beställning av kosttillskott vet man att man har kommit till rätta! :). Tog med d-vitamin och lite aminosyror hemifrån, vilket gör att jag nu har min fulla uppsättning kosttillskott. Jag tog även med en behållare ZMA, jag är dock inte lika noga med denna supplementering under bulken då risken att lida brisk på exempelvis zink är mycket mindre då jag äter så pass mycket. ZMA hjälper dock till med sömnen så om jag känner att jag behöver en extra god natts sömn (t ex om jag sovit dåligt några dagar innan) kan det vara ett alternativ. Kaffe är mitt givna alternativ när det kommer till PWO:er, Assault har dock varit med mig länge och ligger varmt om hjärtat så drog med en liten behållare i beställningen.

WP_20130831_001

Tävlingar i Irland!

Mina ärorika irländska vänner upplyste mig om två kommande bodybuildingtävlingar som kommer att äga rum i Limerick. Även om jag fortfarande inte har något större intresse för sporten bodybuilding tänker jag följa med dit endast i syfte att sitta bland publiken helt utan att vara nervös som ett as med någonting gott att dricka samt någonting att ära. Kände under både Decembercupen samt Tammerpokalen att detta var någonting som stod högt upp på min att-göra-lista.

trackarena

Kommande planer!

På måndag börjar undervisningen och de aktiviteter som tillhör studentlivet. Jag har som bekant inget som helst intresse att gå ut på puben tre dagar i veckan för att visa hur mycket jag kan dricka. Därför är det tur att det finns diverse andra föreningar, varav en vid namn Mountaineering Society, som anordnar vandringar etc runt det natursköna Galway. Detta är ett givet alternativ för mig. Även om det är bulk så är det värt det. Jag kan helt enkelt äta mer för de brända kalorierna :D. I övrigt siktar jag på att fortsätta träna varje dag när jag är här; Inga ursäkter! Detta handlar inte nödvändigtvis om att visa hur hard-core jag är utan snarare att visa att man med smart planering kan få plats med både framgångsrika studier, framgångsrik träning samt diverse andra aktiviteter under dagarna.

Så nu passar jag på att ta det lugnt efter en minst sagt hektiskt vecka.

WP_20130831_002

Avslutningsvis bjuder jag även på en grymt skön låt från ett av mina favoritband The Wolfe Tones.

%d bloggers like this: