Ett ytterst vackert inlägg!

Börja med att sätta på följande, högst eminenta låt.

Irländsk rebelmusik at it’s finest.

Nedan har vi några otroligt smakfulla fotografier tagna av Yours Truly. Nokia Lumias Carl Zeiss-kamera är helt klart vassare än den hos min gamla trotjänare Samsung Galaxy S2. För de som inte vet det så har jag ett gediget intresse för historisk arkitektur, vilket är en finare beskrivning av att jag gillar gamla fina byggnader. Jag har även ett intresse för fotografi, detta stammar faktiskt från tiden före min nuvarande situation. Dessa två bilder är från universitetscampuset.

WP_20130904_001

WP_20130904_003

Galways landmärke numero uno, katedralen. Riktigt vacker byggnad, den kommer dock inte i närheten av världens utan tvekan mäktigaste byggnad, Uppsala Domkyrka of Peace and Prosperity.

WP_20130906_006Hade igår riktigt fint väder. Passade givetvis på att bege mig ut på en liten upptäcktsfärd ut mot stadens utkanter. I hörlurarna hade jag “Games without Rules” av Tamim Ansary som beskriver Afghanistans turbulenta och mycket intressanta historia. Tamin är nämligen, som namnet kanske avslöjar, från Afghanistan vilken ger en mer genuin känsla än om en västerlänning skulle skrivit samma verk. Hur som helst är naturen vacker! Vill härmed även lova er samt mig själv att fler natursköna bilder kommer, detta då jag är fast beslutat att se så mycket av landet som möjligt. WP_20130906_001Här är min fruktskål. Mirin?WP_20130830_001Nu är det hög tid för mig att glida till vad som förmodligen är Irlands mest ärorika gym, Galway City Gym för att köra ett episkt bröst/axel/triceps-pass!

%d bloggers like this: