Vilodag igår!

Jag har insett att en hel sida full av videologgar inte alltid är det roligaste, speciellt inte om man läser från mobilen. Vet själv att det är skönare att läsa i sådana tillfällen än att lyssna. Så tänker därför försöka bli bättre på att skriva lite mer god gammal hederlig text. 

ryggrunsten

Bilden har absolut ingenting med texten att göra. Det är dock min fulla övertygelse att det estetiska intrycket blir så mycket bättre med en fin bild. På bilden: Ärorika bröder.

Hur som helst hade jag en vilodag igår. Anledningen till detta var att jag helt enkelt kände att min muskulära utveckling skulle gynnas bättre av att låta kroppen vila en dag. Detta i syfte att låta dels musklerna få återhämta sig men även kroppen som helhet, dvs, leder etc. Idag är jag redo att fortsätta min progression mot gudomlighet. 

Dagens benpass kommer att bestå av:

Knäböj

Raka marklyft

Vadpress

 

%d bloggers like this: