Inishmoor

Nedan är ett antal utvalda fotografier från en otroligt naturskönt plats. Inishmoor är den största av Aran Islands, ett par öar belägna utanför Galway, Irlands Atlantkust. 

WP_20130914_021

 

Utflykten innebar ett tvådagarsuppehåll från gymmet, vilket såklart inte var att föredra. Men ibland får man ta smällar, vill som sagt se så mycket av landet som möjligt. Några vilodagar rörde det sig dock inte om. Under lördagen vandrade vi runt en större del av ön. Lyckligtvis införskaffade jag mig innan jag åkte från Sverige ett par ärorika Helly Hansen-kängor som fungerar hur bra som helst.

HIKEaranisland

 

De representerade nationaliteterna var: Sverige, Tyskland, Spanien, Belgien, Frankrike, Kanada, ett mixat gäng av utbytesstudenter.

WP_20130914_038

 

Episk utsikt ut över Atlanten. På söndagen hyrde vi cyklar och tog oss runt ön. Detta blev ett riktigt pass i sig då vi halva tiden cyklade emot rejäl motvind. Mina ben är inte vana vid denna typ av träning men utsikten gjorde det hela värt det! 🙂

WP_20130914_042

WP_20130915_005

“Seven Churches”. Ett antal gamla ruiner. Precis min typ av ställe att besöka :)! Vi besökte även ett gammalt fort beläget på ön. Mycket historia, natursköna miljöer samt att få uppleva det som en del i en aktiv livsstil är för mig ovärderligt.

WP_20130915_009

 

WP_20130914_050

 

Det finns många fler intressanta ställen att besöka i västra Irland så fler liknande inlägg kommer förhoppningsvis inom en snar framtid!

%d bloggers like this: