Lite god gammal hederlig text!

Blir emellanåt mycket videologgar och vet att många läser sidan via mobilen så här kommer lite text av generisk natur. 

legslegs

 

Samtidigt som jag skriver detta äter jag två paket riskakor (12 totalt) i PWO-syfte. Ca 1000 kalorier landar notan på :D. Kommer även göra i ordning en stor god* gammal hederlig kopp kaffe för att fullborda mina förberedelser för dagens benpass. 

*Kaffet är allt annat än gott, de kör inte med bryggkaffe här :/. 

1000 Kcal!? Det är en hel jävla del tänker du förmodligen nu. Ja, det är väldigt mycket, speciellt sen det “bara” är i pwo-syfte, ha dock i åtanke att min metabolism är väldigt hög, samt att jag inte längre är rippad som fan. Vägde 101 kg igår (väger mig på gymmet) och kör tunga basövningar varje dag så det går åt en hel del energi för att utvecklas. 

Dagens benpass: 

Knäböj.

Raka marklyft.

Vader. 

%d bloggers like this: