Angående alkohol

alcohol

En del av er såg säkert denna via min Facebook igår. Tänkte lämpligt nog så här på fredagen även posta den här. Som vi ser är alkohol den största förövaren. Jag har hittills varken skrivit eller pratat om alkohol i någon större utsträckning. Detta då jag inte känner mig tillräckligt beläst för att veta den fysiologiska/biologiska bakgrunden till hur alkohol påverkar kroppen negativt. Jag kommer däremot att ta en annan utgångspunkt i kommande videologgar samt inlägg.

Min uppmaning är tills vidare är inte nödvändigtvis att ni, mina ärorika läsare, helt ska avsvära er alkohol utan snarare att tänkta på att alkohol i överflöd är skadligt för er hälsa och muskulära tillväxt. Men som jag sagt tidigare så går det mesta bra i moderata mängder. Min filosofi för tillfället är inte att vara helt avskärmad från alkohol utan snarare att vara nykterist i den mening att jag inte blir full. I praktiken innebär detta att en Pionta (gaeliska för pint) Guiness inte är hela världen så länge det inte sker för ofta samt att det inte sker om jag har en restriktion på antal kalorier per dag. Likaså är inte heller ett glas Champagne någon gång ibland förödande.

wherewillube

I en perfekt värld gäller självklart A sedan C :D.

 

%d bloggers like this: