Tooth of Wisdom!

 

 

Jag har blivit drabbad av en visdomstand. Detta har gjort att jag endast druckit mina kalorier under dagen! Hade det varit deff skulle läget varit desto värre i och med att man knappast blir särskilt mätt på att bara dricka. Nu är det dock bulk och det var längesen jag var hungrig. Min kost under dagen har bestått av en banana bulkshake (http://www.youtube.com/watch?v=4tGw4TtvRg0) dock med tre goda gamla hederliga bananer istället för två. En massa mjölk i övrigt. Vassle och aminosyror. Det blev ingen riktig pwo-rutin med godis utan jag nöjde mig med en god pwo-produkt istället (Optimum Pre).

Mitt proteinintag har ändock varit 200 g över dagen och jag hade ett bra benpass!

600full-percy-jackson-&-the-olympians -the-lightning-thief-screenshot

%d bloggers like this: