Tooth of Wisdom!

 

 

Jag har blivit drabbad av en visdomstand. Detta har gjort att jag endast druckit mina kalorier under dagen! Hade det varit deff skulle läget varit desto värre i och med att man knappast blir särskilt mätt på att bara dricka. Nu är det dock bulk och det var längesen jag var hungrig. Min kost under dagen har bestått av en banana bulkshake (http://www.youtube.com/watch?v=4tGw4TtvRg0) dock med tre goda gamla hederliga bananer istället för två. En massa mjölk i övrigt. Vassle och aminosyror. Det blev ingen riktig pwo-rutin med godis utan jag nöjde mig med en god pwo-produkt istället (Optimum Pre).

Mitt proteinintag har ändock varit 200 g över dagen och jag hade ett bra benpass!

600full-percy-jackson-&-the-olympians -the-lightning-thief-screenshot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: