Delade upp ett pass!

karolin

Alfa Karolin så här dagen efter vår hjältekonungs dödsdag ❤

Under gårdagen satt jag i godan ro och skrev på min eminenta “final essay” i en av mina historiakurser.
“Cultural nationalism was always to an extent a preparation for the home rule state!”

Hur som helst glömde jag helt av tiden och upptäckte runt kl 5 att gymmet visst stängde 6 på lördagar. Bestämde mig i alla fall för att ett kort intensivt pass var bättre än inget. Jag hann därmed inte med alla övningar, varför jag fortsätter passet idag. Passet i sin helhet innehåller vanligtvis:

Bänkpress (alfa)

Militärpress (alfa)

Någon tricepsövning

Uppåtlutande bänkpress

Eftersom jag bara hann med bänken igår så kör jag alltså de övriga tre övningarna idag. Detta kommer ge mig ett utmärkt tillfälle till progression i militärpressen då jag vanligtvis kör den direkt efter bänken. Nu är alltså axlarna utvilade och redo att växa!

Dagens pass är självklart tillägnad en av världens absolut mest alfa individer. Talar givetvis om Karl Alpha as Fuark Glorious as they come den 12:e.

300px-Victory_at_Narva

Narva ❤

odinsheatne

Tack Peter ❤

%d bloggers like this: