Fredagsinlägg av generell karaktär

CameraZOOM-20130804134716252

 

Äntligen fredag! Har under veckan haft tre slutprov, vilket onekligen lett till en hel del att stå i. Valde att ta en vilodag igår, dels i syfte att frigöra mer tid till att läsa till dagens tenta samt på grund av att jag känner att en viloperiod är på sin plats. Därför tar jag en vilodag även idag och beger mig ner till Cork på sydkusten istället. Poängen med att ta vilodagar nu är inte främst för att jag vill göra annat utan snarare på grund av att det är en strategi för progression. Jag vet att jag kommer vara stark som ett as nästa bröstpass, exempelvis, då min kropp kommer vara full av energi och helt återhämtad. Som ni vet så jagar jag (och är knappast unik i detta) ständigt nya PB:n i bänken. Senaste bröstpasset gjorde jag 140x 7, 140x 7 samt 140x 5, så efter en liten period av uppladdning bör det inte vara några problem att fixa 170!

I övrigt blev jag för tredje gången (gillt) igenkänd på stan här i Galway idag! Känns hur jävla grymt som helst. Hårt arbete lönar sig 😉

WP_20131110_001

 

I övrigt dog Nelson Mandela igår. För de flesta var han en frihetskämpe och en helylle-kille. Vad vi bör alla ha i åtanke vid ett eventuellt sörjande av honom är det predikament Sydafrika befinner sig i för tillfället. Nu tänker jag på alla de människor (av olika etniciteter) som lever i misär men främst på de boer som systematiskt blir mördade på deras gårdar, ivrigt påhejade av den korrupta regeringen. Detta är ett folkmord som inte så många talar om. Nu är denna sida självklart inte en politisk sådan utan jag uppmanar endast mina läsare att söka olika ståndpunkter inom alla ämnen. Oavsett om det rör sig om aminosyror eller folkmord!

ddracula

 

Slutligen vill jag även (eftersom det är fredag) än en gång poängtera hur otroligt blasfemiskt det är att dricka alkohol! 🙂

%d bloggers like this: