Rome Total War 2

Alfa

Alfa

Har spenderat de senaste kvällarna med detta ärorika spel. Eftersom jag inte haft tillgång till min stationära dator under hela hösten var det riktigt nice att komma tillbaka och direkt bege sig till 200-talet före Kristus.
Det är lätt att glömma bort att äta om man gamar, vilket kan leda till sämre gympass vilket i sin tur kan leda utebliven ära! Eftersom jag ultrabulkar just nu så är det lätt att glömma bort att äta som det är då jag aldrig är hungrig. Mjölk är dock min vän!

2013-12-21_00004

600full-percy-jackson-&-the-olympians -the-lightning-thief-screenshot

I övrigt kör jag som Aten och sitter och äter grekiska oliver till. Episkt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: