Se till att träna som fan i helvete under Julen!

sknorfs11

 

Nu är det ett gyllene tillfälle att lägga i en extra växel i gymmet. För min del är det sjukt skönt att slippa laga all mat själv då det finns över sedan gårdagen. Sedan finns det rikligt med kolhydrater till hands (i form av ärorikt julgodis) för att driva mitt maskineri. Sitter just nu och laddar inför dagens benpass. Det finns inte en chans att jag inte har ett optimalt pass med så mycket energi i kroppen. Deffen är inte långt borta så jag gör allting jag kan nu för att öka så mycket i styrka som möjligt!
En sak som är väldigt hälsosamt med att just gymma är att all den energi du intar kommer att gå till att bygga upp dig, till skillnad från att bli någonting som du måste göra av med sen (vilket är fallet för alla kättare).
jul45

Jag fick bland annat en riskokare under granen, kommer bli riktigt trevligt att exprementera med denna när jag gör mitt ärorika återtåg till Uppsala. Äter i princip alltid ris som kolhydratskälla efter träningen så kommer att bli väldigt användbart!

Trevlig fortsättning!

%d bloggers like this: