“Man blir aldrig nöjd”

Jag tänkte idag skriva lite om en myt som är särskilt seglivad. Nu bör jag förstås poängtera ut faktumet att alla är olika och ser på livet med olika ögon. Detta är i alla fall min syn på det hela.KingofNorseGaelsÄven om jag respekterar hela begreppet med att aldrig bli nöjd som ett led i var och ens individuella progressionsplan kan jag med handen på hjärtat säga att jag varit nöjd med min fysik i snart två år då jag för första gången fick synliga magmuskler. Visst har jag sedan dess tidvis önskat att jag haft mindre fett eller att jag varit större och starkare, vilket jag också kämpat stenhårt för, men det har aldrig varit på någon grund av missnöje från min sida angående min fysik. Nedanstående bild togs i Juni 2012 och sedan dess har jag varit “nöjd”. Jag har fortfarande växt och progressat en hel del men har från och med denna punkt alltid haft detta att luta mig bak på. Ungefär från och med denna tid började jag få en stor mängd komplimanger och kommentarer. En särskilt sekvens från denna sommar som sitter färskt i minnet är när jag går igenom Arlandas portar varpå en liten kille säger till sin mamma “titta mamma vad stark han är”. Fick självfallet världens kick av detta och när detta fortsatta över sommaren och fortsatte även efter det fick jag en ännu större kick och kände mig väldigt tillfreds med min fysik. Jag lät självklart inte detta låta vara någon slutpunkt, min motivation till att försätta ösa på gymmet fortsatte, men det grundade sig aldrig i någon osäkerhet eller någon känsla av att inte räcka till, vilket det i och för sig aldrig gjort då jag alltid varit atletisk och stark. Har även fått ovärderligt stöd av många som läser dessa rader just nu, så tack som fan, har betytt och betyder grymt mycket!aestVissa hävdar att man aldrig blir färdig och det håller jag helt med om. Men se även till att njuta under “resans gång”. Det vill säga att även om ditt mål är att se ut som Achilles i Troja så bör du känna dig stolt och tillfreds efter din första bulk och glädjas åt dina resultat, även om du inte uppnått ditt långsiktiga mål. Låt dina vinster tjäna som motivation till fortsatta framsteg. Tänk inte på hur långt du har kvar, tänk på hur långt du kommit! grym

 

%d bloggers like this: