Fredagsinlägg

Screenshot_20140408_223004 - Kopia

Ovanstående är min karaktär i Elder Scrolls Online. Har kört både Oblivion och Skyrim och är inte besviken på ESO. En grym del av denna serie är att man kan ställa in utseendet själv. Försökte någotsånär replikera mig själv på min karaktär, förutom ansiktet kan man även styra över hur kroppen ser ut, försökte givetvis även här replikera min egen fysik (vilket betydde så ärorik och muskulös som möjligt).

InstagramCapture_09e69660-523d-4f98-95d9-1963c7252ee9_jpg

Ovanstående är min dagsform. Är väldigt nöjd med min storlek, styrkan sitter i också. Att gå långsamt fram lönar sig alltid. Dessutom har jag ganska mycket tid på mig tills jag måste vara rippad så jag fortsätter på samma spår.
Dagens pass är mitt dragpass och är nu efter en vecka (6 dagar, 2 pass vardera) av lättare träning tillbaka till att köra enligt vanlig rutin, dvs köra tungt, testosteronfyllt och passionerat.

Dagens låt

%d bloggers like this: