Fungerar fettförbrännare?

Tänkte idag ta upp en vanligt förekommande fråga!

glorious

En fettförbrännare är vanligtvis ett piller med diverse spännande ämnen i, vanliga ingredienser är koffein och grönt te-extrakt. Chili och hallonketoner har också varit populära (just hallonketoner har dock fått underkänt av forskningen). Poängen med dessa produkter är som namnet antyder att bränna fett. Det första vi behöver veta är att det inte finns några lagliga produkter som kommer göra jobbet åt dig, dvs du kan räkna med att produkten i fråga inte kommer att bränna fett åt dig, de termogena effekter som de bidrar med är inte tillräckligt effektiva för att på egen hand bränna fett. 
Däremot kan fettförbrännare hjälpa dig att på ett behagligare vis ligga på ett kaloriunderskott. Detta då de kan tjäna som hungerdämpande och energigivande. I mitt fall föredrar jag kaffe då de uppfyller samma syfte, te fungerar också utmärkt. Men om du inte har tid eller om du inte gillar varma drycker så kan fettförbrännare eller helt enkelt koffeinpiller vara en idé. När det kommer till att bränna fett handlar det i slutändan om att negera hungern så ofta och i så stor utsträckning det går.

Morgonkaffe är min energigivare på morgonen, här är mitt inlägg om frukost:

http://narcissus.se/2013/05/13/angaende-frukost/

%d bloggers like this: