Grattis Sverige!

Sweden-Flag-Grunge-Wallpaper

För er som följt mig ett längre tag kommer det inte som någon nyhet att jag är nationalist. Någonting som är självklart i världens övriga länder är i Sverige idag någonting som ses med en viss aversion. Och detta är inte individens fel. Efter 40 år av indoktrinering från vänsterextrema krafter är det klart att människor blir skolade därefter. Som tur är börjar dock fler och fler växa upp med Internet och kan därför bilda sig sin egen uppfattning istället för att helt enkelt köpa det som skolan och gammelmedia trycker ner i deras halsar. Även jag är uppväxt med Internet, jag är också uppväxt med att tänka för mig själv och att alltid ifrågasätta saker och ting. Vidare har jag även alltid, och detta är någonting som jag är otroligt stolt över, varit ärlig och öppen med mina åsikter, även när det inte varit ‘lämpligt’.
Jag är otroligt stolt över att vara svensk och jag har inga problem med att visa det. Om du som läser detta inte är det är du med största sannolikhet en självhatande beta och har förmodligen låga testosteronnivåer (jag föreslår att du uppsöker en doktor).
Nu kommer onekligen någon vänsterorienterad och antiintellektuell individ ifrågasätta varför jag är stolt över att vara svensk. Jag hade trots allt bara turen att födas här. 
Detta är en felaktig och ovetenskaplig syn på livet. Du är dina förfäder, det är deras blod och deras gener som du består av. Det är inte så att du på något magiskt sett bara uppstod ur tomma intet, du är fostrad av dina föräldrar som i sin tur är fostrade av sina föräldrar, alla dessa generationer har hjälpt till att bygga landet. Så vitt jag vet är jag inte besläktad med några av våra främsta vetenskapsmän. Men jag kan garantera att mina (och dina) förfäder lade grunden till att Linné kunde genomföra sina episka bravader, fiskaren som stod för utbudet av mat, soldaten som försvarade landets gränser, bondhustrun som uppfostrade kommande generationer.
Så ja, jag är stolt över mitt land och det är min uppgift att fortsätta värna om landet precis som mina förfäder gjort sedan tidens början.
WP_20140524_006
Vidare vet alla som följt mig ett längre tag att jag har ett stort intresse för andra kulturer och andra länders historia. När jag uttrycker min stolthet och kärlek över Sverige betyder det inte på något sätt att jag trycker ner andra etniciteter. Jag hade nyligen ett samtal med en vän från Indien som beklagade sig över att Indien inte hade några testosteronfyllda vikingar i sin historia. Jag poängterade då ut landets otroligt djupa och ärorika historia och hur mycket fascinerande det fanns att hämta där ur. Och precis som Ishan har all rätt att vara stolt över sitt indiska arv så måste jag kunna få vara stolt över att vara svensk.
Samma sak gäller med mig själv som person. Att jag framstår som narcissistisk och kaxig betyder inte att jag trycker ner någon annan, tvärtom vågar jag påstå att de som träffat mig förmodligen kommer beskriva mig som ganska ödmjuk.
Våga vara stolt över att vara svensk. Att vara nationalist innebär inte per automatik att du måste se ner på andra länder eller folkslag. Det handlar helt enkelt om att värna om sitt eget land i första hand, vilket endast är naturligt. Det är hög tid att fler svenskar inser detta.

 

 

%d bloggers like this: