Dagens defftips!

Tänkte dagen till ära tipsa om en sak jag börjat göra under mina deffpromenader. Som tidigare nämnt har jag lyssnat på en del ljudböcker när jag varit ute och gått. Har på sistone börjat lyssna på BODY-Radio istället, hittade inga intressanta böcker för tillfället och bestämde mig för att testa någonting nytt.
http://www.body.se/kategori/radio/
Är helt enkelt att gå in på länken till mp3-filen och ladda ner filen och sedan lägga in den i mobilen istället för att streama (så sparar man Internet). Hur intressanta avsnitten är varierar givetvis beroende på vad man är mest intresserad av men de flesta avsnitt brukar ändå bjuda på lite visdom och alltid en del goda skratt.
Att ha någonting att lyssna på är som tidigare nämnt guld värt om man är ute och går varje dag. Ibland kan det visserligen vara skönt att vara ensam med sina tankar men för det mesta blir det roligare att gå sina promenader med någonting givande och underhållande i lurarna.
trackarena

%d bloggers like this: