Varför så lite text?

sidechestsparta

Har uppdaterat väldigt lite med ren text på sistone. Jag har fokuserat mer på att göra videor, detta då Youtube-kanalen växer så att det knakar. Siktar på att nå 5000 prenumeranter så snart som möjligt. Att skriva ett välformulerat inlägg tar desto längre tid att göra än en video, även om videorna kan ta lite tid att göra också (beroende på vilken typ det är). Jag är dock fullt medveten om att text i många fall är överlägset som format. Det är helt enkelt inte alltid man har utrymme för en video och hellre läser någonting (exempelvis i kollektivtrafiken etc).
Jag kommer dock att försöka skriva lite mer längre fram men tills dess hoppas jag att videorna ger en hel del information och motivation! 🙂
I övrigt fortsätter jag att deffa i förberedelse till nästa fototillfälle (mer om det längre fram). Formen är helt ok, behöver dock bli lite hårdare tills på tisdag då jag åker. Detta löser jag genom en ökat förbrukning via promenader samt en något striktare kosthållning. Vidare är jag otroligt tacksam för det fina vädret som kommit till Svea, förutom att det är djävulskt skönt med sol så blir färgen bättre, vilket resulterar i bättre bilder (speciellt om man fotar utomhus).
För att svara på rubrikens fråga rör det sig helt enkelt om att jag lagt mer energi på videor istället för skrivna inlägg.

%d bloggers like this: