Russian Squat Routine

Tänkte delge några planer för att öka mitt 1RM i knäböj. sidechest

Eftersom en av mina prioriteringar just nu är att öka mitt 1RM i bänk, böj och mark så tänkte jag experimentera lite med olika upplägg. Min första plan är att genomföra ett 6-veckorsprogram kallad “Russian Squat Routine”. Mer information om hur man räknar ut relevanta vikter återfinns här: http://www.styrkelabbet.se/russian-squat-routine/.
6 veckor utan maxningar är för mig ganska otäckt och främmande så det är inte uteslutet att jag åtminstone något pass testar på en tung singel. Men i övrigt ska jag försöka följa schemat som det är skrivet och sedan om det känns bra göra en till vända och eventuellt implementera liknande upplägg för marklyften.
Jag kommer att påbörja detta program när jag kommer tillbaka från USA vilket blir om en dryg vecka.
Mitt max ligger just nu på 200 kg, vilket inte är särskilt imponerande med tanke på dels min styrka i övrigt och mina bens muskulatur. Med detta sagt så tror jag att jag inom en snar framtid bör kunna få upp 220 kg, men det får tiden avgöra! 🙂

One Comment on “Russian Squat Routine

  1. Pingback: Kommande planer! | Narcissus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: