Lägger Smolov JR på is till i höst

WP_20140720_001

Lägger Smolov JR åt sidan för tillfället. Schemat är utformat för att utföras på ett rejält kaloriöverskott i samband med steroider. Två faktorer som jag inte har tillgång till. Om jag vill hålla formen blir det väldigt svårt med sådana styrkeökningar som är schemalagt i upplägget. När jag gjort min sista fotografering för sommaren så påbörjar jag Smolov igen men tar då fulllängdsversionen på 13 veckor och ser till att äta rejält för att säkerställa progressionen, jag kommer förmodligen även att sätta progressionstakten någon lägre, men ingenting är bestämt, får se hur det känns längre fram.
Russian Squat Routine har hållt än så länge men är också sjukt tungt dock tror jag nog att jag kan klara hela upplägget (så som det känns nu), skulle givetvis hellre gjort det under bulk.
Så bänkplanerna blir uppskjutna i några veckor. Jag har inga planer på att ultrabulka, men vill ändå inte behöva tänka på formen allt för mycket när fokus ligger på att bli starkare (och därmed växa muskulärt). Så tills vidare så kör jag lite mer högreps för att förbereda mig inför de slutgiltiga fotosessionerna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: