En vecka och en dag kvar!

Picture 96 - Kopia

 

Har fram tills idag inte reflekterat så mycket kring att det snart är dags för mitt andra scenframträdande.  Som jag nämnde i videologgen så var beslutet att ställa upp lite av en “for the lolz”-grej. Meningen var när jag påbörjade min deff i våras att få en grym form för sommaren och att ställa upp i en tävlingen skulle vara sekundärt och endast om jag hade en bra form. Jag är själv nöjd med min form just nu och tänker heller inte svälta mig kommande vecka. Jag kommer ändå inte komma in och vara scenhård i traditionell bemärkelse. Dessutom har mamma sagt att jag är fin som jag är och jag tror inte att hon skulle ljuga.

Planen inför att toppa formen tills nästa vecka är att gå en lång promenad varje dag samt att köra på som vanligt på gymmet. Kosten kommer se liknande ut, möjligtvis lite “cleanare” än vanligt, med “cleanare” menar jag att det nog blir någon frukt innan varje pass istället för godis och/eller glass. Kommer förmodligen slänga in en 24-timmars fasta också för att bli lite tightare.

Jag kommer inte genomföra någon peek-week-rutin med vätsketömning eller laddning eller någonting dylikt. Jag kör på, glider upp som jag ser ut. Risken för att sabba formen är större än att den blir bättre med “i grevens tid”-åtgärder. Vi får helt enkelt se hur det blir!

chest112

%d bloggers like this: