Pwo-måltid :)

La upp denna bild på Facebook tidigare idag för er True Friends som likar den.

cinnamons

 

Vid en första anblick tror nog de flesta att sådana godsaker endast är av ondo. För de flesta människor som är för lata och bekväma av sig stämmer detta. Det stämmer även om man äter dem vid fel tillfälle. Ett utmärkt tillfälle är dock innan ett riktigt hårt gympass. Följden av ovanstående bild var ett rejält tryck, tempo och ork under följande ryggpass. Att dra i sig stora mänder bullar innan varje pass är dock ingen god idé då kalorierna lätt drar iväg. Att göra det med jämna mellanrum är däremot till och med att rekommendera. Ju mindre kroppsfett du har desto fler ätardagar kan du klämma in och vice versa. Längre inlägg om ätardagar och sk cheat-meals kommer längre fram!

 

%d bloggers like this: