Diverse

WP_20130824_011

 

Dagsformen efter ett ryggpass med en Irländsk True Friend som mötte upp mig och visade mig runt i staden. Riktigt trevligt välkomnande må jag säga. Vi körde på Campusgymmet, vilket, som väntat, inte var jättebra. Jag kommer imorgon att testa på Galway City Gym som jag blivit rekommenderad. Då står det ben på schemat och jag skall visa det svenska stålet i full fart! :).

Nedan är min lunch, den Irländska Keson är minst sagt blasfemisk. Blandade ut den med lite saft då den var horribel till smaken. Mjölken var däremot helt ok. Brödet var från frukosten som ingår, jag gjorde i ordning dem på morgonen och sparade tills ca 2 timmar innan gymmet och drack endast kaffe på morgonen.

WP_20130824_007

 

Rejält mycket gång har det blivit dagen till ära. Förhoppningsvis kommer min form till följd av detta förbättras lite och då ge mig ett utmärkt och ärorikt utgångsläge för maximal muskeltillväxt.

WP_20130824_002[1]

 

%d bloggers like this: