Matkasse

WP_20130825_006

 

Jag gav den Irländska Keson en andra chans. Den var dock även denna gång en besvikelse, blandade återigen ut den med lite saft för att få den ätbar. Tur att det är bulk i höst :). Förpackningen var 300 gram varav 30 g protein. För att sätta lite perspektiv på det hela så brukar en skopa vassle (30 g) innehålla 22-24 g protein. Min slutsats är alltså att vassle är gudarnas gåva, speciellt om man har i åtanke hur smidigt det är, speciellt så här innan man etablerat en rutin.

Mjölken är däremot god. Likaså morotskakan. Red Bullen är till morgonens PWO.

Jag har återigen gått hela dagen. Galway bjuder på många sevärdheter, nu exempelvis även mina pectoralis major. Galway City Gym fick finbesök idag. Riktigt coolt gym, ser ut som någonting taget direkt ur Pumping Iron. Försöker slänga upp lite bilder på det imorgon!

WP_20130825_005

 

Atlantic so dear!

 

WP_20130824_003 (1)

%d bloggers like this: