Dags för en längre vila!

Gjorde för en tid sedan ett videoinlägg angående en vilodag som jag tog (http://www.youtube.com/watch?v=9zVuqfUG-vw). Tänker nu utveckla mina tankar i skrift. 

nurgle

“The Feel when sick”

 

Precis som jag antar att det sett ut i det ärorika fädernelandet har folk även här på den gröna ön blivit drabbade av den traditionsenliga sjukdomschocken som infaller i September. Hade lite förkylningskänningar redan förra helgen och tog en vilodag och trodde naivt att jag undvikt det som drabbat alla andra. Ack så fel jag hade, drogs igår ned i det träsk som innebär en förkylning. Blir dock aldrig särskilt hårt drabbat och är mer eller mindre på benen idag.
Att förkylningar härjar är dock inte den enda anledningen till att jag valt att ta ett längre uppehåll från gymmet. Har även haft känningar i kroppen på grund av alla tunga övningar jag kör konstant. Därför anser jag att ett par dagars vila är lämpligt, detta kommer tillåta kroppen att återhämta sig både muskulärt och genom att låta leder etc vila.
Sist jag var borta en längre tid från gymmet (en vecka i Feburari, pga förkylning) kom jag tillbaka starkare och fräschare. Jag hoppas att detta fall blir liknande, vet dock inte om jag vill vänta en hel vecka med min ärorika återkomst.

WP_20130827_001

2 Comments on “Dags för en längre vila!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: