Deppresioner/Skada sig själv

Uppskattar det till fullo om du som läser detta visar följande video till någon som är inne i en depression eller till någon som är så olycklig så denne gör illa sig själv (skär sig själv etc).

Jag är fullt medveten om att det är ett känsligt ämne. Om jag lyckas nå ut till åtminstone en  berörd person med denna video har jag lyckats. Jag är övertygad om att personer som är så pass nere är i stort behov av förändring. Jag lovar att en vardag där träning är en konstant partner kommer att hjälpa dig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: