Marklyft! :)

Har inte kört marklyft regelbundet under en längre tid nu. Detta är förstås ogudaktigt och jag har nu kommit på ett sätt att inkorporera dem i mitt schema.

Picture 143

 

Under gårdagens benpass körde jag marklyft efter knäböjen. Hade inte insett hur mycket jag saknat världens mest testosteronladdade övning. Som jag nämnt tidigare så är jag så otroligt glad över mitt gym, GCG, det finns riktigt mycket skönt folk där, styrkelyftare inkluderat. Fick lite hjälp med tekniken från Big Dave igår, jag kallar honom för Big Dave som ett tecken på affektion (samt att alla kallar varandra någonting med Big i Pumping Iron). Hur som helst har han tagit bland annat 400 i knäböj, vilket i sig är sinnessjukt, så jag är mer än redo att ta emot råd från honom.

Mitt nuvarande rekord ligger på 230, vilket jag tog för ett år sedan (får inga styrkeökningar gratis 😉 ). Då körde jag dock med mixat grepp, vilket ledde till en viss obalans i min rygg, så nu kör jag med remmar och båda handflatorna inåt. Lyckades hur som helst dra upp 230 igår med, vilket kändes bra. Kommer satsa stenhårt på att få upp 240 inom en snar framtid. Har saknat känslan av att slå personbästan, men nu är det dags att bli stark medans jag bulkar :)!

Alla naturbilder som jag postar har jag tagit med min ärorika Nokia Lumia Carl Zeiss-kamera.

WP_20131011_013

%d bloggers like this: