240 i marklyft. FUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAARRRR!

Blev ingen video men fick i alla fall upp 240 kg i marklyft idag. Känns hur skönt som helst. För ett år sedan (ett år!!!) drog jag 230 kg. Sedan dess har jag av olika anledningar kört mark sporadiskt. Bestämde mig dock för några veckor sedan att det var dags att ta tag i mitt liv och får upp en tyngre vikt. Att inte utvecklas på ett år är för mig ytterst blasfemiskt. Måste rikta ett stort tack till Big Dave på gymmet som ger mig grymt stöd, både mentalt och teknikmässigt. Även grymt motiverande när halva gymmet stannar till för att beakta mitt maxförsök, även skönt att de står ut med mina avgrundsvrål i toppenläget samt mina poseringar emellan seten :). Nästa steg är självklart 250 kg. Och även 170 i bänken.

Angående lyftet: Så otroligt skön känsla att ta i för kung och fosterland och så otroligt skön känsla att sätta ett personbästa.

WP_000239 - Kopia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: