Min nuvarande benträning!

legslegs

 

Består av djupa knäböj och åter djupa knäböj. Jag är min minimalistiska filosofi trogen och vill inte lägga energi på undermåliga övningar. Om man inte kan göra tillräckligt djupa knäböj, dvs att baksida lår träffar vaden, kan det dock vara en god idé att supplementera knäböjen med någon övning för baksidan. Raka marklyft och utfall är två excellenta övningar. Om jag exempelvis har en så kallad “for the lols-session” under bendagen kan jag endast köra utfall. Det är alltså en grym övning även för sig själv. Fokus blir dock mer på gluteus än framsidan. Eftersom jag nu kör vanliga marklyft så har jag uteslutit raka marklyft från schemat, då de vanliga marklyften räcker för att täcka in de ämnade musklerna!

leghiss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: