Dagsformen!

WP_20131116_009

Benen ser ut att släpa! Misströsta icke, bilden är tagen i en ofördelaktig vinkel!

Vikten ligger just på dryga 100 kg. Detta kan tänkas vara en hel del. Ha dock i åtanke att det främst rör sig om vätska som återvänt till kroppen. På de allra flesta bilder (tagna i somras) låg vikten på runt 93-95 (på 187 cm). Min toppnotering är 104 kg (vägde mig efter avslutat pass, med skor på och vasslet drucket). Det är lätt att bli blind och titta på vågen. Visst är det kul att vara tung, men samtidigt vet jag att man som ren bara kan lägga på sig så mycket muskler under en viss tid. En för hastig viktuppgång kommer således endast att leda till onödig fettinlagring, vilket kommer leda till en jobbigare deff längre fram. Just nu siktar jag på att äta tillräckligt mycket för att kunna progressa i gymmet samt för att kunna återhämta mig så pass mycket att jag kan träna tungt sex dagar i veckan! Jag har just nu inga viktmål utan snarare styrkemål. Om jag ska vara helt ärlig skulle det självklart vara roligt att komma upp i 105 kg, bara för att, men jag vet att det skulle vara 105 kg utan särskilt bra form!

Picture 45

Benen i en mer fördelaktig vinkel! Beundra även min Lannister-tröja! 🙂

WP_20131109_005

Bild från Dublin! 🙂

%d bloggers like this: