Min träning för tillfället

Bjuder dagen till ära på ett bloggliknande inlägg. 

WP_20131028_004

Mitt ärorika gym, The Chest, min lojala shaker.

Ryggträningen:

Går helt ok. Viktade chins är min huvudövning här. Lyckades med en chin med 70 kg extra hängandes. Vilket ger ett ungefärligt 170 kg totalt. Annars kör jag för tillfället med 40 kg extra, ska försöka komma upp i 10 reps innan det är dags för 50 kg. Bicepsträningen känns rolig för ovanlighetens skull vilket lett till goda resultat. Har fått höra att jag har proportionerligt små armar vilket inte är så konstigt med tanke på att de ofta ses tillsammans med mina lats och The Chest. Underarmarna har även sett en bra tillväxt, vilket är glädjande!

Benträningen:

Benen är relativt lätt att hitta en god progressionsplan för, genom tillräckligt djupa knäböj får jag med hela benen. Jag lade om min teknik för en tid sedan för att få till ett bättre djup. Min smala midja är tyvärr inte tillräckligt stark för att klara av de tyngre vikter som jag vill ta (speciellt när jag går upp på fler repetitioner). Min smala midja ger dock min fysik sin otroligt episka och heroiska estetik, så att inte bli ultrastark i knäböj är ett pris jag får betala. Hur som helst känner jag mig stark oavsett. 180 kg ATG är mitt rekord nu, ser det som en bättre prestation än mina 200 kg på strax under 90 grader. Igår gjorde jag även 140 kg x 10 vilket är progression!

Bröstträningen:

Fick upp 162.5 kg i bänkpressen förra veckan. För att sätta detta i perspektiv så tog jag 160 kg i våras, så till er som tror att jag trycker kan ni betrakta detta faktum och sedan sätta er i ett hörn och skämmas för er brist på tilltro! Notera att ett av mina träningsmål fortfarande är att ha en så hög siffra i bänken som möjligt. I övrigt har jag kört en del maxreps på 100 kg, vilket är ett kul sätt att progressa på. Gjorde 16 reps senaste passet, vilket innebär att allt under 17 reps är en förlust. Mina första set kommer att ligga på 150 kg x 5 (förhoppningsvis).

Axlarna går också bra, tog 90 kg i militärpress förra passet, vilket kändes bra, tog 87,5 i våras. Siktar på att få upp 100 inom en överskådlig framtid.

WP_20131010_001

Mitt fina universitet! 🙂

 

zac

Är nu även tecknad 🙂

 

%d bloggers like this: