Saknar formen!

gryyyymmm

Fuuuuuaarrrrr!!!

Någonting som alla som någon gång varit i bra form kan relatera till är att se bilder från ett tidigare skede för att sedan se sig i spegeln och inse att man inte längre är riktigt lika estetiskt tilltalande. Då är det viktigt att tänka på slutmålet. I mitt fall vill jag inte lämna något som helst utrymme för tvivel angående min gudomlighet när våren närmar sig. Därför måste jag släppa på formen under hösten för att kunna lägga på mig muskler. Hade jag velat hålla min form året om skulle jag haft mycket svårare att använda kosten till återhämtning och progression om jag hela tiden oroat mig för att lägga på mig fett. Även om det är gott med mat och kul att bli starkare i gymmet och att ständigt ha väldigt mycket energi längtar jag otroligt mycket till min tid kommer.
Tålamod är en viktig dygd när det kommer till att bli riktigt estetisk. Många vill ha resultat snabbt. Kvalitet tar dock tid varför man aldrig får ha för bråttom!

WP_20131020_004[1]

%d bloggers like this: