En Pyrrhisk seger!

Igår tog jag 170 kg i den goda gamla bänken! Vilket jag självklart är väldigt nöjd med!
Jag tog 160 kg i våras, har bulkat sedan slutet på Augusti, har lagt på mig en hel del vikt (dagsvikten är på 100 kg), varav en del är fett. Så även om det var otroligt skönt att få upp 170 kg kändes det snarare som någonting som borde kommit mycket tidigare. Jag ser min styrka som ett mått på hur min muskulära utveckling ser, ut vilket kan hjälpa till att förklara min avsaknad av glädje, jag har tappat formen och spenderat sjuka mängder kalorier på att få upp just den vikten. När deffen väl drar igång kommer jag se resultatet av mitt bulkande. Förhoppningsvis har jag lagt på mig en del muskler. Jag kommer att försöka att få upp 180 kg innan deffen drar igång (tillsammans med 250 i marklyft).
Vill verkligen inte låta missnöjd med denna prestation,  jag vet med vilka regler jag spelar så varje steg framåt är en framgång, oavsett hur mycket tid och energi jag lagt bakom bedriften.

WP_20131028_004

The Chest

I övrigt har jag uppdaterat min PWO-Spotify-lista!

Latsbrah PWO of Metal and Glory

WP_20131006_011

Glory!

%d bloggers like this: