Vilovecka

darkelfsHar en vilovecka innan deffen officiellt börjar. En vilovecka behöver nödvändigtvis inte innebära total avsaknad av gym utan snarare att man inte öser på för fullt under en vecka. Poängen är att låta kroppen återhämta dig, så väl muskulaturen men även leder, ligament etc, dvs sådant som tar emot stor belastning i vanliga fall. Det kan även vara bra för motivationen att ta ett litet uppehåll någon gång ibland för att komma tillbaka än mer hungrig. Nu är detta dock ej fallet för mig då jag aldrig lider brist på motivation utan denna vecka är snarare till för att vara hel och utvilad till deffen börjar.

Värt att notera är dock att jag kommer att stega väldigt långsamt in i deffen, vilket innebär att jag kommer att hålla kaloriintaget högt till att börja med. Början på deffen och slutet av bulken ser därför inte så olika ut som man kan tro. Mer om detta senare!

%d bloggers like this: