Svar till Peter Larsdotter “Jag vill inte mer”

http://peterlarsdotter.wordpress.com/2014/01/13/jag-vill-inte-mer/

“Jag kände igår att jag är född i fel kön. På riktigt. Inte för att jag känner att jag vill vara kvinna men för att jag skäms så extremt mycket över att vara man. Jag hatar mansrollen. För mig har den inte på något sätt bidragit till att jag fått det bättre utan mest förstört. Men nu handlar inte det här om mig som person.”

Beta

Beta

Vi kan utgå från skribentens första stycke (hela texten i länken). Texten är ett utmärkt exempel på hur en beta resonerar. Med detta menar jag att han tar en passiv roll i det hela, utan konkreta förslag, vidare drar han alla män över en kam, någonting man absolut inte får göra när det gäller mer specifika grupper i samhället. Ja, det är sant att män står för en överväldigande majoritet av alla våldsbrott (och samtliga våldtäkter) som sker. Det är även sant att en överväldigande majoritet av alla överfallsvåldtäkter begås av utomeuropeer. Detta för man förstås inte skriva. Vad jag vill ha sagt med detta är att debatten gärna är blind. Det är lätt och bekvämt att skylla på män i allmänhet, i stället för att behöva tala om den obehagliga sanningen. Jag säger inte att vita män i allmänhet är perfekta och att de aldrig begår våldtäkter men om man vill komma åt problemet är det viktigt att syna det från samtliga infallsvinklar. Att säga att alla män är dumma bidrar knappast till en lösning.

Alfa

Alfa

Hur bör vi ärorika individer som tillhör ärans och upplysningens tid resonera? För det första är vi inte rädda att tala om problemet, oavsett hur obehagligt det må vara. Vidare letar vi efter förslag och lösningar. Att resonera kring vaga flumbegrepp är någonting som sossar och betor kan ägna sig åt.
I min värld står våldtäktsmän lägst i samhället. Kemisk kastrering är någonting jag länge förespråkat. Vissa kanske tycker att detta är inhumant, dessa individer är dock hjärntvättade av “humanistisk” propaganda. Vad som är rätt och fel i detta fall är glasklart; det är fel att våldta och rätt att utmäta ett lämpligt straff för att motverka kommande gärningar. Jag bryr mig inte om någon oärorik person sitter med gråten i halsen och kallar mig för en elak fascist, jag ser hellre att mina kvinnor kan gå säkra på gatan. Har man begått en våldtäkt har man enligt min åsikt (vilket även är den enda rätta) försakat sina rättigheter som medborgare. Våldtäktsmän med annat medborgarskap bör utvisas på direkten, våldtäktsmän med endast svensk medborgarskap bör dömas till kemisk kastrering (ovanstående gäller främst för överfalls- samt gruppvåldtäkter, då de är lättare att få fram bevis till).

vengeful_angel_abstract_heaven_sky_sword_hd-wallpaper-142236

Slutligen vill jag även poängtera att en sann alfa är beskyddande om de sina. Att berätta att man skäms över sig själv gör ingen tryggare, att däremot till varje pris värna om kvinnors trygghet i samhället är någonting som alltid bör ses som alfa (mer om detta i kommande artiklar).

%d bloggers like this: