Uppnått ett livslångt mål!

helios (1)
Detta är en bild av solguden Helios. Jag såg denna otroligt vackra bild för ca tio år sedan (var då 14) och tänkte för mig själv vilket osannolikt ärorikt hår han hade. Sedan dess har jag alltid velat ha ett liknande hår (om än inte samma färg), lite samma känsla som när jag såg Leonidas för första gången. Först nu har jag uppnått detta mål, som vi ser finns det såklart vissa skillnader men jag skulle nog vilja påstå att mitt hår är (om det är möjligt) mer ärorikt. Avgör själva. Nedan är en video som får tjäna som representation av min nuvarande dagsform på håret.

Mina planer är nu att spara ut det ännu längre i stil med följande hjältar:

37846_10150227520260072_8289082_n

Brad-Pitt-Troy-pictures

haldir

Jag kan inte ens börja beskriva hur episkt det kommer att bli!

%d bloggers like this: