Gårdagens pass!

hercules3

Gunzen mäter 47 cm. Självklart uppumpade.

Som jag säkerligen nämnt någon gång tidigare kan man inte alltid ha toppendagar formmässigt, oavsett hur väl man försöker sköta sömnen och kosten. Ibland har man helt enkelt inte optimala förutsättningar för ett ärorikt pass. Igår var en sådan dag. Bröst, axlar och triceps stod på schemat vilket betyder att den goda gamla hederliga bänken självklart är prioövning. Bröst är även min prioritetsmuskelgrupp. Jag befann mig i ett dilemma; Jag känner på mig att jag inte kommer kunna prestera så pass väl så att jag för progression i bänken, men det är inte läge för en vilodag. Vad gör jag? Jo, jag skjuter upp bänken till dagen efter (blir alltså bänk idag) men kör de andra övningarna i mitt pass. Gårdagens pass bestod därför av militärpress, där jag lyckades progressa och sedan även av lite knäböj. Anledningen till att jag lyckades progressa trots att jag inte formmässigt hade en toppendag beror på att jag inte tröttade ut kroppen med bänkpress innan.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: