Gårdagens 24-timmarsfasta!

Genomförde igår en 24-timmarsfasta och vaknade därav idag upp aningen mer väldefinierad. Även om det inte rör sig om att man är odeffad ena dagen och rippad andra så gör ett antal fastor stor skillnad i slutändan. Det handlar precis som det mesta kring kost och träning angående rutiner och långsiktighet, varpå man får ha realistiska mål kring hur snabbt det går att bränna fett.

Atlas

Dagen började med att jag tränade på morgonen (på fastande mage undantaget 10 g EAA). Efter passet åt jag hela dagens intag, vilket bestod av köttfärs, pasta och sedan 500 g kvarg, blandat med vassle. Jag kände dock mot kvällningen att jag tagit i kraftigt i nederkant då jag blev något helvetiskt hungrig. Hunger är dock en god känsla under deffen då man vet att man gör rätt. Att somna hungrig är otroligt tillfredsställande, detta då jag vet att det kommer brännas fett under natten och att dagen slutat på ett underskott! Nästa 24-timmarsfasta kommer jag gå igenom hela dagens intag av mat (vilket betyder att jag tar bilder på vad jag äter under dagens enda mål).

1 Comments on “Gårdagens 24-timmarsfasta!”

  1. Tjenare Marcus,, när skulle du rekommendra en 24h fast? På en dag med Kondition eller en dag med styrketräning? Då målet är att bränna fett. Ligger nu på ca 20% fet (Man) och målet är självklart -10% Tackar för en bra blogg med mycket information inom träning och hur man är en riktig Alpha!

%d bloggers like this: