Dagsformen etc

joocey1

 

Håller som sagt på att deffa för tillfället. Dock är det en en långsam process då en hastigt genomförd deff alltid innebär risk för muskelförlust. Jag ser hellre att jag är i form en månad senare än planerat än att förlora massa samt styrka som jag kämpat så sjukt hårt för! Förhoppningsvis har jag en presentabel form om några veckor. Jag kommer att börja intensifiera deffen framöver, detta kommer bland annat innebära att jag inte längre kommer att spendera 1700 kcal på min PWO-rutin. Återkommer med ett längre inlägg om min träning imorgon då det är intressant.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: