Min träning för tillfället!

latsinwoofBröstträningen: Går helt ok, jag har nu gått över till att inte köra till fail på första setet, vilket betyder att jag inte tar ut mig helt på första setet i syfte att spara på CSN (centrala nervsystemet) mer om att inte gå till fail här. Senaste passet gjorde jag 5 set a 5 repetitioner på 135 kg, passet innan såg likadant ut förutom att vikten var på 130 kg. Nästa pass (imorgon lördag) blir det antingen 137,5 kg eller 140 kg, med samma mål vad det reps och set anbelangar. Jag har även lagt till bröstpress med hantlar i slutet av passen för att pressa ut eventuell extra energi samt för att få den gudomliga pumpen.alphaRygg- och dragträningen: Mina dragpass fokuserar främst på viktade chins, vilket är en övning som är relativt svår att progressa i. Jag kör liknande bänken med 5 set a 5 reps på 40 kg extra. Jag ser dock goda möjligheter att progressa i denna övning ju längre deffen går då kroppsvikten blir lägre. I övrigt har jag börjat lägga mer fokus på gunzen då jag länge förlitat mig på andra övningar för att få dem att växa, med att lägga mer fokus på menar jag att jag kör 5 set curls under dragpasset, mina åsikter kring att ägna ett helt gympass åt att träna armar kan ses här. Jag kör även numera separat underarmsträning, även där 5 set. Anledningen till detta är att jag kör nästan alla andra dragövningar med remmar, vilket berövar underarmarna och greppet på stimulans.alpha2Benträningen: Mina benpass består som alltid av knäböj och varannan gång av knäböj och marklyft, jag har återgått till min tidigare knäböjsteknik med stången längre ner på ryggen. Körde ett tag med den högst upp längs nacken. Min tidigare teknik tillåter mig och att ta mer vikt, även om det kanske inte ser lika snyggt ut vet jag att vikter går före form om man ska uppnå ära. Jag kommer även lägga in lite vader framöver då jag inte kört det på flertalet månader då det är tråkigt. Marklyften kommer jag försöka öka i (som vanligt) men har inte lyckats med någonting bättre än mina 240 kg som jag tog i höstas!alpha3

%d bloggers like this: