MARS!

sonofThor (7) - KopiaKrigsgudens månad är här. För många drar deffen igång nu, för min del kommer den att intensifieras. Även om alla är uppe i sina egna åtaganden bör vi inte glömma hur det står till i vår omvärld. Oavsett vad betas och sossar säger vet vi aldrig vad som kommer hända inom den närmsta framtiden eller i vårt närområde. För de som inte har ett så stort utrikespolitiskt intresse kan jag varmt rekommendera att man följer utvecklingen i Ukraina. Oavsett vad som händer eller när det händer vet jag att det alltid lönar sig att vara i gott fysiskt skick. Att vara stark är alltid bra, oavsett vad. Nu vill jag inte låta som någon domedagsprofet, vill endast poängtera ut att det kan finnas större fördelar med att ta sin styrketräning på stort allvar. Vidare tror jag att de flesta vet var mina politiska övertygelser ligger, för de som inte känner till dessa har jag alltid varit en förespråkare för ett starkt försvar, vilket jag tror många börjar ta på större allvar i och med vad som händer på Krim just nu.

2013-12-22_00008

Appråpå Krim så etablerade de antika grekerna kolonier där samt på fler platser runt Svarta Havet, detta för att förse de grekiska städerna med spannmål.

Vidare har Mars alltid varit en god månad för träning, våren är på gång, solen dyker upp mer och mer, man känner att sommaren är nära, motivationen till att ge allt ökar. Med detta sagt önskar jag att alla som läser detta öser på för fullt! Och lycka till med deffen för er som drar igång nu, och tänk på att hellre gå för långsamt än för snabbt! WP_20140222_020Nu väntar en pwo-rutin med Nattymike och Coffebrah, tillsammans med den goda svenska seden att dricka kaffe och äta godis innan passet, ärar Mars, Ares och Tyr med ett benpass idag!

%d bloggers like this: