Vad gör man om någon pratar med en under ett set?

Dagsformen

Dagsformen

Svaret på frågan är givet! Du ignorerar helt enkelt den ociviliserade och ouppfostrade gärningsmannen. Nu är det klart att inte alla förstår vilket etikettbrott det innebär att initiera en konversation mitt under någon annans set men det ska aldrig gå ut över din träning. Du är inte ohövlig som inte svarar om någon säger något när du kör. Jag gör alltid på samma sätt; Jag totalignorerar den som tilltalar mig, det spelar ingen roll om det är i slutet av passet och i början av övningen. Så länge det inte är uppvärmning är jag okontaktbar. Det spelar ingen roll vad som händer. Jag har ett visst mål att komma upp i varje pass, för att klara detta mål måste jag lägga fullt fokus på övningen. Att lägga energi på annat är att svika mig själv.
Alltså, ignorera den som tilltalat dig totalt. Att prata mellan seten är helt ok, jag pratar själv en hel del mellan seten men när jag kör så kör jag och då finns bara en sak i mitt medvetande. dwarvesI övrigt: http://ameiner.se/2014/mars/this-weeks-inspirational-source-II.html 🙂

%d bloggers like this: